Черновецький просить Ющенка звільнити Пилипишина



Фото ТСН
Мер Києва Леонід Черновецький просить президента Віктора Ющенко звільнити голову Шевченківської районної держадміністрації Віктора Пилипишина з займаної посади.

Про це йдеться в листі Черновецкого до глави держави від 1 червня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Звертаюся до вас із приводу неналежного виконання главою Шевченківської районної в Києві державної адміністрації Пилипишиним Віктором Андрійовичем своїх службових обов'язків з вирішення нагальних потреб жителів району", - йдеться в листі

Черновецький відзначає, що Пилипишин "не забезпечує виконання бюджету і програм соціально-економічного розвитку в Шевченківському районі", а на офіційне звертання і критичні зауваження посадових осіб КМДА не звертає уваги.

У листі мера Києва також зазначається, що до сьогоднішнього дня не здійснений комплекс заходів, які б сприяли реалізації в столиці державної політики з якісного обслуговування населення підприємствами, установами й організаціями житлово-комунального господарства.

Черновецький наголошує, що у ЗМІ "постійно висвітлюються питання щодо корупційних дій з боку керівництва Шевченківського району в особі Пилипишина".

Мер у листі нагадує, що він листом від 18 лютого вже звертався до глави держави з проханням провести службове розслідування у відношенні невиконання службових обов'язків і перевищення повноважень Пилипишиним.

"З огляду на те, що викладені обставини свідчать про бездіяльність глави Шевченківської районної держадміністрації, прошу вас, шановний пане президенте, як гаранта дотримання Конституції України... вирішити питання про звільнення Пилипишина з посади глави Шевченківської районної в Києві державної адміністрації", - йдеться в листі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ