Черновецький під шумок вибуху на "Лук'янівці" вирішив "прочесати" всі ларьки


Київський міський голова Леонід Черновецький дав доручення провести у столиці ретельну перевірку МАФів, які реалізують продовольчі та непродовольчі товари населенню.

Таке доручення пов'язане із необхідністю посилення правил безпеки у зв'язку з вибухом поблизу станції метро Лук'янівська, повідомляє прес-служба КМДА.

"Безвідповідальність власників кіосків, недбале ставлення до своїх обов'язків і корупція у контролюючих органах районної влади призводить до жахливих наслідків. Відсутність належного контролю та недотримання правил безпеки призводять до того, що у небезпеці опиняються життя киян", - заявив Черновецький.

Мер наголосив, що даний випадок буде ретельно розслідуваний і винні будуть покарані.

"Ми не залишимо без уваги цей випадок. Буде проведено ретельне розслідування вибуху на Лук'янівській і всіх винних у цій події буде покарано, незважаючи на статуси і посади", - сказав Черновецький.

За словами мера, винні у таких трагічних випадках і чиновники райрад, які не здійснюють належного контролю над діяльністю та дотриманням техніки безпеки у МАФах.

"Районним чиновникам всіх рівнів, перш за все, слід думати про людей, їх благополуччя та безпеку, а не про власний спокій або примарні політичні перспективи. Якби їх робота була спрямована на це, то подібних трагічних подій не було б ні у Шевченківському районі, ні у будь-якому іншому районі столиці", - сказав Черновецький.

Як відомо, у середу ввечері на вул. Мельникова, 1 стався вибух газового балону в одному з ларьків, внаслідок чого постраждали 5 осіб.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ