У чотирьох районах Києва відключать гарячу воду



Фото "Сегодня"
З 15 до 29 червня у столиці будуть проводитися випробування теплових мереж, у зв'язку з чим без гарячої води залишаться жителі Дніпровського, Деснянського, Оболонського та  Подільського районів.

Як повідомляє прес-служба "Київенерго", постачання гарячої води буде припинено, починаючи з 18.00 14 червня.

Випробувальні зони теплових мереж в Оболонському районі розміщені в межах вулиць Вишгородської, Резервної, Полупанова, Полярної, Вербової, Дегтяренка, Богатирської, Московського проспекту, проспекту Героїв Сталінграда, вулиць Озерної, Північної, Прирічної, Закревського, Пухівської, проспекту Ватутіна.

У Деснянському районі без гарячої води залишаться мешканці проспекту Ватутіна, вулиць Бальзака, Радунської, Милославської, Закревського, Крайньої, Меліоративної, Миропільської, Братиславської, Волкова, Лісового проспекту, вулиць Маршала Жукова, Кіото, Червоногвардійської, Мурманської, Магнітогорської, Попудренка (частково), провулків Червоногвардійського та Магнітогорського.

У Дніпровському районі випробувальні зони теплових мереж проходять в межах проспекту Ватутіна, вулиць Братиславської, Стальського, Курнатовського, Червоногвардійської, Усенка (частково), Попудренка (частково), Микільсько-Слобідської, Челябінської (частково), Мильчакова, Луначарського, Андрія Малишка, проспектів Броварського, Визволителів, бульвару Перова, вулиць Райдужної, Вершигори.

У Подільському районі без води будуть проспект Радянської України, Межовий провулок, вулиці Червонопільська, Западинська, Мостицька, Новомостицька, проспект Правди.

До початку випробувань місцеві системи теплоспоживання (опалення, гаряче водопостачання, вентиляція та ін.) мають бути повністю та надійно відключені від теплових мереж, повідомляють у "Київенерго".

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж подавання гарячої води затримуватиметься на час, необхідний для їх ремонту, про що буде додатково повідомлено житлово-експлуатаційні організації.

На вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та викидом гарячої води на поверхню.

"Київенерго" закликає бути обережними та попереджати дітей про небезпеку. Про провалини та місця виходу гарячої води компанія просить повідомляти за телефонами:
Деснянський, Дніпровський райони - 547-83-28, 512-47-57, 559-14-22, 510-68-54;
Оболонський район - 501-89-16, 425-25-64;
Подільський район - 425-19-98, 425-24-99, 425-25-64.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ