У МВС створили перший підрозділ жінок-охоронців


Державна служба охорони при МВС України створила на базі спеціального підрозділу міліції "Титан" перший спецпідрозділ охоронців-жінок.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС, склад цього підрозділу комплектується з числа найбільш професійних і підготовлених працівників, які мають досвід і певний стаж роботи в органах внутрішніх справ.

Кожна дівчина з цієї групи - досвідчений співробітник МВС, яка пройшла відповідний курс навчання, це фахівець, готовий до виконання завдань будь-якого рівня складності, оснащений новітніми засобами зв`язку, бронезахисту та вогнепальної зброї, відзначають в МВС.

Як відомо, ДСО надає повний комплекс охоронних послуг. Зокрема, використовується для охорони особливо важливих об'єктів, цінних вантажів і захисту фізичних осіб, підприемств, офісів, пам'яток культури та архітектури тощо.

Як відзначають в МВС, на сьогодні, працівниками 32-х підрозділів "Титан" зірвано понад 10 тисяч злочинів, забезпечується особиста охорона 363 фізичних осіб, 110000 осель та близько 100 тисяч різних об'єктів.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ