Міліція спіймала чоловіка, причетного до вбивства Гончарова?


Міліція затримала одного з власників земснаряда, що незаконно добував пісок на Дніпрі, - підозрюють, що саме він підіслав убивць до захисника природи Жукового острова.

Про це "Газеті по-київськи" заявив начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

"Днями нам вдалося затримати підприємця з Голосієва, які отримували прибуток від намивів піску в заказнику "Жуків острів". Після цієї затримки всі інші версії, як то: сварка з рибалками, що закінчився бійкою, чи вбивство через борги, були відкладені", - сказав Поліщук.

За його словами, Гончаров не раз через ЗМІ обвинувачував власників земснаряду в порушенні закону, а це, імовірно, ставило їхні заробітки під загрозу зриву.

"Вони розробили план і влаштували вбивство так, щоб з боку це мало вигляд саме побутового конфлікту. (У "рибалок", що зчинили сварку з Гончаровим, на вудках навіть не були ліски - вони несли їх явно просто так)", - сказав Поліщук.

Через затриманого в міліції сподіваються вийти на убивць. У слідчих є їхній словесний портрет - зі слів дружини убитого Гончарова.

Головний міліціонер Києва Віталій Ярема підписав розпорядження про перевірку роботи всіх земснарядів, що працюють у межах столиці. Тим часом столичні екологи заявляють, що, незважаючи на загибель Гончарова, кримінальну справа щодо незаконних гідронамивів заводити не поспішають.

Варто відзначити, що перед вихідними правоохоронці таки визнали, що убивство Олексія Гончарова (його до смерті забили 26 травня на очах у дружини), який захищав Жуків острів, було ретельно спланованим злочином на замовлення.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ