У Києві на низці вулиць перекриють проїзд


У зв'язку з проведенням поточного та капітального ремонту на автошляхах міста, передбачаються певні обмеження руху транспорту.

Зокрема, 10 червня буде важко проїхати по Броварському проспекту від ст. м. "Лівобережна" у напрямку м. Бровари, повідомляє прес-служба КМДА.

У нічний час з 10 на 11 червня буде перекрито з'їзд з Південного мостового переходу на вул. Набережно-Корчуватську.

10-11 червня краще обминати вул. Дніпровська набережна (від ст. м. "Осокорки" до вул. Княжий затон) та транспортну розв'язку на перетині вул. Лугової і Богатирської, а 11 червня - просп. Відрадний (від вул. Івана Лепсе до вул. 9 Травня).

З 10 до 12 червня буде обмежено рух на вул. Івана Кудрі (від бульв. Лесі Українки до вул. Патріса Лумумби) та проспекті 50-річчя Жовтня (від Борщагівського шляхопроводу до вул. Гната Юри).

Як повідомлялося, 1 червня до 1 липня закрито рух всіх видів транспорту на Дніпровському узвозі на ділянці від Аскольдової могили до з'їзду на Набережне шосе для проведення протиаварійних робіт.

А з 14 травня до 5 липня цілодобово частково обмежено рух по проспекту Возз'єднання перед заїздом на міст Патона.

Корпорація "Київавтодор" звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов'язаних з ремонтом доріг. Про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць просять повідомляти за телефоном 284-74-19 (цілодобово).

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ