Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a2e1f7c94fe5/
Українська правда
Київ

Під Києвом жінка на іномарці збила на смерть 2 байкерів

09.06.2009  11:38


Фото з сайту Сумно?

У понеділок на дніпропетровській трасі недалеко від Києва легковий автомобіль збив чотирьох байкерів, що їхали колоною. Лише одному мотоциклісту вдалося утриматися на дорозі, решта злетіли в кювет.

Внаслідок аварії загинуло двоє мотоциклістів, повідомляє sumno.com.

Постраждали і жінка, що знаходилася за кермом іномарки та четверо її пасажирів. Утім, за словами медиків, їхні травми були неважкими і всіх п'ятьох уже виписали додому.

За словами байкера Геннадія, який лишився живим, мотоциклісти їхали колоною, а їх швидкість не перевищувала 80 км/год, пише "Комсомольська правда".

"Я йшов першим. Швидкість не перевищувала 80 км/годину, тому що ми чекали приятеля, що доганяв нас. Думаю, аварія відбулася через те, що жінка-водій вирішила обігнати маршрутку і виїхала на "зустрічку". І це при тому, що на цій ділянці дороги взагалі не можна обганяти!", - сказав Геннадій. 

За словами іншого постраждалого байкера, за кермом Chery була циганка років 45-50. У її дочки через кілька тижнів мало бути весілля, і майбутній зять дав тещі покататися на машині. Тепер автомобіль, утім, як і мотоцикли, ремонту не підлягає.

За фактом аварії порушено кримінальну справу. Ступінь винуватості водія машини  визначить слідство.

Один із загиблих  - відомий український режисерів кіномонтажу Андрій Санін. За життя Андрій змонтував величезну кількість музичних кліпів, документальних фільмів та коротких метрів. Разом із братом працював над художнім фільмом "Мамай".

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.