Під Києвом жінка на іномарці збила на смерть 2 байкерів



Фото з сайту Сумно?

У понеділок на дніпропетровській трасі недалеко від Києва легковий автомобіль збив чотирьох байкерів, що їхали колоною. Лише одному мотоциклісту вдалося утриматися на дорозі, решта злетіли в кювет.

Внаслідок аварії загинуло двоє мотоциклістів, повідомляє sumno.com.

Постраждали і жінка, що знаходилася за кермом іномарки та четверо її пасажирів. Утім, за словами медиків, їхні травми були неважкими і всіх п'ятьох уже виписали додому.

За словами байкера Геннадія, який лишився живим, мотоциклісти їхали колоною, а їх швидкість не перевищувала 80 км/год, пише "Комсомольська правда".

"Я йшов першим. Швидкість не перевищувала 80 км/годину, тому що ми чекали приятеля, що доганяв нас. Думаю, аварія відбулася через те, що жінка-водій вирішила обігнати маршрутку і виїхала на "зустрічку". І це при тому, що на цій ділянці дороги взагалі не можна обганяти!", - сказав Геннадій. 

За словами іншого постраждалого байкера, за кермом Chery була циганка років 45-50. У її дочки через кілька тижнів мало бути весілля, і майбутній зять дав тещі покататися на машині. Тепер автомобіль, утім, як і мотоцикли, ремонту не підлягає.

За фактом аварії порушено кримінальну справу. Ступінь винуватості водія машини  визначить слідство.

Один із загиблих  - відомий український режисерів кіномонтажу Андрій Санін. За життя Андрій змонтував величезну кількість музичних кліпів, документальних фільмів та коротких метрів. Разом із братом працював над художнім фільмом "Мамай".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ