Ліфт вибухнув через "бомбу" у переговорному пристрої


Співробітники київської міліції порушили кримінальну справу за фактом вбивства в житловому будинку місцевого бізнесмена.

Причиною вибуху став саморобний вибуховий пристрій, закладений в переговорний пристрій ліфта, повідомляє "Комсомольська правда".

У кабіні ліфта загинув бізнесмен Ігор, 1964 р.н. За словами начальника Центру зв'язків з громадськістю МВС у Києві Володимира Поліщука, загиблий спускався зі своєї квартири на четвертому поверсі до автомобіля, де його чекали водій і охоронець.

Загиблий підприємець був співвласником фірми, що займалася охоронним бізнесом.

"Яка вибухівка стала причиною вибуху і як вона потрапила в ліфт - з'ясовують правоохоронці. Зараз вони збирають першочергові матеріали по вибуху, а остаточно називати причину вбивства бізнесмена поки передчасно", сказав Поліщук.

Міліція перевіряє три версії злочину: Ігор міг "перешкодити" конкурентам по бізнесу, можливі розборки з партнером по фірмі, імовірно, що за бізнесменом могли тягтися "хвости бандитського минулого".

Як відомо, у п'ятницю у центрі Києва близько 15.30 у ліфті житлового будинку по вулиці Богдана Хмельницького, 57 стався вибух, внаслідок якого загинув чоловік.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ