У мерії кажуть, що Пилипишин не має підстав скаржитися


Голова Шевченківської райдержадміністрації Києва Віктор Пилипишин не має підстав скаржитися на перешкоджання з боку столичної влади у встановлення реклами у Києві.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Денис Басс, повідомляє УНІАН.

За його словами, будь-які заявки на встановлення реклами, які подаються у мерію на розгляд, задовольняються, оскільки у столиці є достатня кількість рекламних конструкцій.

"Ситуація, яка зараз склалася у місті з рекламою - самі рекламодавці знаходяться у максимально позитивному стані. Буквально недавно була Асоціація реклами України, і місто Київ було максимально демократичне з позицій розміщення реклами. Тобто заявки усіх бажаючих є можливість задовольняти, оскільки кількість конструкцій по місту досить велика", - додав заступник мера.

Басс відзначив, що мер Леонід Черновецький підписав розпорядження, яким знизив на 30% плату за рекламу у зв'язку з кризою.

"Що стосується заяв Пилипишина, то є суд і треба звертатися туди, якщо є такі факти. А я думаю, що таких фактів насправді немає", - наголосив заступник мера.

Як відомо, 4 червня Пилипишин заявив, що команда Черновецького ізолює киян від інформації опонентів чинного мера.

За словами голови Шевченківської РДА, зокрема, йому не вдалось провести інформаційну кампанію щодо стратегії розвитку Києва на найближчі 10 років.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ