Пилипишину вже не терпиться сісти в крісло мера?


Голова Шевченківської райдержадміністрації Віктор Пилипишин заявив, що балотуватиметься на посаду київського міського голови на місцевих виборах 2010 року, якщо такі вибори відбудуться.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер, повідомляє УНІАН.

"Я буду робити все, щоб якнайшвидше ця команда (нинішнє керівництво столиці) пішла з київської влади, й обов'язково я і моя команда будемо балотуватися як на мера міста Києва, так і в Київраду", - сказав Пилипишин.

Він висловив переконання, що вибори мають відбутися наступного року.

"У мене теж є інформація, що Черновецький разом зі своєю командою робить усе, щоб у Конституційному Суді була пролонгована їхня влада чинна мінімум на три роки в Києві. Але мені здається, що цього ніхто не допустить. Навіть якщо це рішення буде прийнято, то у Конституційного Суду буде відсутня совість", - сказав Пилипишин.

Він відзначив, що перевиборів у нас в Україні відбувається величезна кількість, але нікому не продовжували строк перебування на посадах.

Як відомо, депутати Київради нинішнього скликання звернулися до КС з проханням надати роз'яснення щодо терміну їхньої діяльності і терміну перебування на посаді київського міського голови Леоніда Черновецького, у зв'язку з тим, що відбулися позачергові місцеві вибори в столиці 25 травня 2008 року.

Згодом перший віце-прем'єр Микола Томенко заявляв, що команда чинного мера готує кругленьку суму, щоб підкупити рішення КС про перенесення дати виборів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ