У команди мера свіжа ідея - "Кадрова служба Києва"?


Столичні чиновники пропонують створити комунальне підприємство -  "Кадрова служба Києва" -  шляхом реорганізації існуючого комунального підприємства з обслуговування молодіжного центру Києва "Либідь К".

Відповідний проект рішення був винесений на останнє засідання постійної комісії Київради з питань власності, повідомляє прес-служба фракції БЮТ.

Згідно з проектом рішення, КП "Кадрова служба Києва" буде створено для "ефективного підбору кадрів в комунальні підприємства столиці". А команда Леоніда Черновецького, за словами бютівця Дениса Москаля, отримуватиме від його діяльності щонайменше 1,5 мільйона гривень на рік.

"У проекті вказано "песимістична величина виручки" - майже півтора мільйони гривень на рік. Про який прибуток йде мова? Хто сплатить ці гроші?" - сказав Москаль.

Натомість майно, яке знаходиться на балансі у нині існуючого КП "Либідь К", а також приміщення, яке підприємство займає, зникають у невідомому напрямку.

"На моє питання: що буде з приміщенням КП "Либідь- К", яке знаходиться на вул. Б. Хмельницького, 44, я отримав відповідь - "це закрита інформація", - наголосив Москаль. 

Категорії персоналу, які надаватиме "Кадрова служба Києва" комунальним підприємствам столиці також підбір топ-менеджемента та "персоналу для дому". Для оцінки ефективності його роботи КП "Кадрова служба Києва" пропонує використовувати детектор брехні.

Як відомо, раніше мер Києва Леонід Черновецький уже створював чи намагався створити нові підприємства. Серед них - Патологоанатомічне бюро, Муніципальна пошта, Муніципальне таксі, ТМО "Стоматологія" та інші.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ