Черновецького запрошують знятися у фільмі


Мера Києва Леоніда Черновецького запросили знятися в фільмі російського режисера Іллі Хржановського "Дау", присвяченому знаменитому фізику Льву Ландау.

Про розповів один із артистів масовки, а також шоумен Дмитро Гордон, пише "Сегодня".

"Ще в лютому ми чули, що хочуть покликати Черновецького. Начебто він зіграє одного із соратників фізика або його вчителя. Роль епізодична, але яскрава", - сказав артист.

Чому хочуть просити саме Черновецького - невідомо. Але актори думають, що через те, що мер народився в Харкові, де Ландау заснував свою школу.

Дмитро Гордон же повідомив виданню, що у фільм, окрім Черновецького, планували запросити і нардепа від Партії регіонів Нестора Шуфрича.

"Цей режисер відрізняється тим, що запрошує непрофесіоналів на майданчик. Ось запропонували мені. Знаю, що повинні були говорити ще з Черновецьким і Шуфричем", - сказав Гордон.

Більшу частину фільму "Дау" знімають у Харкові. Бюджет фільму невідомий. За одними даними, він становить $3,5 мільйони, за іншими - $10.

Як відомо, раніше Черновецький "засвітився" як фотограф, письменник (автор книг "Сповідь мера" та "Як стати мільйонером?") та співак (випустив сольник "Від мера з любов'ю").  
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ