У Черновецького є 3 тижні, щоб виконати указ Ющенка


Київська міська адміністрація повинна створити сприятливі умови для розвитку підприємництва, забезпечити прозорість та доступність у проведенні дозвільних та реєстраційних процедур.

Про це під час наради щодо виконання указу президента "Про додаткові заходи щодо соціально-економічного розвитку Києва " заявила заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук.

"Київська міська влада повинна забезпечити можливість участі громадськості у процесі розробки та прийняття регуляторних актів", - підкреслила вона.

Окремо під час наради також було обговорено хід виконання завдань, передбачених указом президента, що стосуються охорони здоров'я, поавдомляє прес-служба СП.

"Питання охорони здоров'я, оплати праці працівників медичних установ, створення нових закладів охорони здоров'я повинні бути щоденним об'єктом уваги органів влади усіх рівнів", - сказала Ставнійчук.

Вона також наголосила, що згідно з указом президента, у столиці першочергово повинно бути завершене будівництво центру із застосуванням ПЕТ-технології для раннього виявлення онкологічних захворювань, першу чергу будівництва центру інфекційних хвороб Олександрівської клінічної лікарні, а також реконструкцію корпусів міської клінічної лікарні №14 для розміщення Київського міського центру крові.

Заступник глави секретаріату зауважила, що термін виконання указу спливає 24 червня, відтак залишалося небагато часу для завершення виконання поставлених у ньому главою держави завдань.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ