Даїшник побив жезлом депутата? Не поділили стоянку?


У неділю на проспекті Маяковського, 17 Г сталася дивна подія: депутат Деснянського району Олександр Коваленко і даїшник не змогли поділити місце парковки в дворі будинку.

Коли словесна перепалка почала вщухати, співробітник МВС вирішив втихомирити опонента жезлом, пише "Комсомольська правда".

За словами консьєржки будинку, де живе депутат, міліціонери беруть приклад зі свого міністра Юрія Луценка.

"Усе сталося на моїх очах. До нас у двір заїхала якась зелена іномарка і почала

їздити по дворику. У цей час зі стоянки намагалася виїхати дружина Саші Коваленка. Але як тільки машина рушила з місця, на адресу дівчини посипалася лайка", - сказала консьєржка.

Вона відзначила, що Коваленко вийшов заступитися за дружину, а незнайомець дістав зі свого авто жезл і вдарив депутата по спині, у живіт і в область паху.

"Невідомо, чим би це закінчилося, якби не сусіди..." - сказала свідок.

Через кілька хвилин приїхали міліцейські машини і забрали дебошира. За словами мешканців, даїшник у званні полковника.

Житель сусіднього будинку Руслан Гончаров, переконаний, що винен депутат. Мовляв, його дорога машина "Інфініті" закрила виїзд з двору, от міліціонер і вирішив провчити господаря.  

За словами начальника ЦГЗ ГУ МВС Києва Володимира Поліщука, на цей інцидент виїжджало багато оперативних співробітників, у тому числі і заступник начальника Деснянського РВВС.

"Пізніше ми з'ясували особу людини, яка нібито била потерпілого. Йому 51 рік і за деякими даними - він колишній військовослужбовець. Бив він депутата предметом, схожим на жезл. Його допитали, зараз проводиться детальна перевірка", - сказав Поліщук.

Він відзначив, що кримінальну справу не порушували, тому що сам потерпілий відмовився від судово-медичної експертизи. Нині обвинувачуваному загрожує лише штраф.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ