Через тиждень Тимошенко затвердить проект "Олімпійського"?


Кабінет Міністрів має намір на своєму засіданні 10 червня остаточно затвердити проект реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Про це сказав віце-прем'єр-міністр Іван Васюник на засіданні координаційної ради з питань підготовки й проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"10 червня буде остаточно затверджено проект реконструкції НСК "Олімпійський", - сказав він, повідомляє Українські новини.

Також Васюник повідомив, що на засіданнях уряду 3 і 10 червня заплановане внесення змін до державної цільової програми з підготовки до ЧЄ-2012 з футболу в частині надання державних фінансових гарантій для реконструкції аеропортів Києва й Львова.

Виступаючи на засіданні, міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко повідомив, що реконструкція НСК "Олімпійський" здійснюється відповідно до затвердженого урядом кошторису й будівельні роботи проходять згідно з затвердженим графіком без збоїв.

Він також проінформував членів ради, що Міністерство у справах сім'ї, молоді і спорту розробило законопроект, що стосується реконструкції НСК "Олімпійський", у якому пропонується закріпити у власності НСК прилеглу до нього територію, що перебуває в державній власності.

Як відомо, реконструкція НСК розпочалася 1 грудня 2008 року, завершити її планується до кінця 2010 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ