Низку київських вулиць закриють "на ремонт"


У зв'язку з проведенням поточного та капітального ремонту на автошляхах міста, передбачаються певні обмеження руху транспорту.

Зокрема, з 1 червня до 1 липня передбачається повне перекриття проїзної частини для проведення протиаварійних робіт на Дніпровському узвозі на ділянці від Аскольдової могили до з'їзду на Набережне шосе в Печерському районі.

Комісія з надзвичайних ситуацій при КМДА прийняла рішення про термінові роботи на Дніпровському узвозі для локалізації руйнівних процесів, зокрема, зсуву ґрунтів і пов'язаного з цим пошкодження дорожнього полотна.

Цілодобово з 5 липня планується тимчасове часткове зайняття парної сторони проїзної частини та тротуарів проспекту Возз'єднання перед заїздом на міст Патона, повідомляє прес-служба КМДА.

У нічний час з 1 до 5 червня краще обминати Південний мостовий перехід у напрямку правого берега, вул. Мельникова (від вул. Овруцької до ст. м. "Лук'янівська"), вул. Деміївську (від Червонозоряного просп. до вул. Ужгородської) та проспект 50-річчя Жовтня (від вул. Героїв космосу до вул. Гната Юри).

З 1 по 3 червня буде обмежено рух на Харківському шосе від вул. Бориспільської до Харківської площі.

У нічний час з 2 по5 червня варто об'їхати Велику Кільцеву дорогу (від просп. Перемоги до заводу "Електронмаш") а з 3 по 5 червня - просп.  Ватутіна від мосту через р. Десенка до вул. Братиславська.

Корпорація "Київавтодор" звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов'язаних з ремонтом доріг.

Про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць просять повідомляти за телефоном 284-74-19 (цілодобово).

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ