У Києві на один кінотеатр стало менше


1 червня припинив роботу один з найвідоміших кінотеатрів міста - "Кінопанорама", який торік відзначив 50-річчя.

Як пише "Газета по-київськи", останні сеанси відбулися тут у суботу, а білетери рекомендували гостям залишати квитки як останню пам'ять про кінотеатр.

А в неділю в кінотеатрі залишалися лише охоронці, адже колектив "Кінопанорами" був звільнений. Що з'явиться на його місці поки що ніхто не знає.

Однак за словами заступника директора кінотеатру Георгія Рупосова, на місці "Кінопанорами" не буде торгово-розважального комплексу.  

"Відповідно до проекту, ніякого грального будинку тут не буде хоча б тому, що гральний бізнес зараз в Україні має проблеми. Замість цього новий господар узяв на себе зобов'язання провести капремонт приміщення кінотеатру. Будуть замінюватися підлога, труби, з'являться трифазне електроустаткування і гаряча вода. Держава не могла цього зробити за півстоліття", - сказав Рупосов.

Що стосується звільнено колективу, то навряд чи люди повернуться на колишні робочі місця.

"Це залежить від нового хазяїна, тому що "Кінопанорама" тепер - приватна власність. Поки що фінансова і будь-яка інша діяльність кінотеатру припинена. Кіно тут більше не показують, колектив був звільнений досить по-чесному, жодних нарікань не було", - сказав заступник директора "Кінопанорами".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ