Черновецький накричав на Кличка і сказав, що той – не герой



Мер Леонід Черновецький відмовився представити свою антикризову програму, чого вимагає Блок Кличка.

Так під час засідання Київради, він не дав чіткої відповіді на питання Віталія Кличка, коли саме буде представлено його антикризову програму і коли мер реально, а не віртуально виконуватиме свої обов'язки.

"Мене не можна образити, бо я є прихильником ваших спортивних досягнень. Я вам скажу: ви гордість Києва і України, і я ставлюся до вас з повагою як до депутата і як до людини", - сказав він.

"Але усі розповіді про те, що я десь не в тому місці і не живу ритмом Києва - неправда. На превеликий жаль, за три роки мого перебування на посту мера ми зустрілися з вами лише один раз і то, коли вам треба було отримати 2 га землі під ваш боксерський клуб. Це правда!" - заявив Черновецький.

"Усі питання, які ви задаєте, були мляві, вони не схожі на героя, а вони схожі на людину-кляузника. Ви - красивий хлопець, та нащо ж ви? Вам потрібен план? Те, що ви були у мене один раз правда?" - перевів Черновецький розмову.

Кличко спробував заперечити, що тоді був в кабінеті не сам, а з фракцією. Однак на це Черновецький почав кричати.

"Ви просто брешете. Я готовий з вами вести публічну дискусію перед камерами щодо плану, але у вас ніякого плану крім плану в боксі не існує і ніколи не було. Ви працюєте і живете лише за планами боксерських боїв і більш нічого! А те, що ви кажете - все неправда. Я вам дивлюся в очі, і ви непереконливо говорите, соромно за вас", - зазначив Черновецький.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ