Черновецький похвалився своїми "феноменальними успіхами" перед депутатами


Мер Києва Леонід Черновецький виступив перед депутатами Київради зі звітом про свою роботу та перспективи розвитку міського господарства.

"Я переконаний, що криза - це не час для роздумів, а час для мобілізації усіх сил. Ми повинні зробити все можливе, щоб місто розвивалося і надалі", - сказав він.

Підводячи підсумки своєї діяльності на посаді мера, Черновецький перерахував низку досягнень своєї команди.

Зокрема, серед успіхів він назвав внесення "розумних змін в управління міста", створення центру зворотного зв'язку з киянами (колл-центру), та "механізм діалогу між владою і громадськими організаціями".

"Нам у найкоротші терміни вдалося збільшити бюджет у 5 разів - це феномен для України. Ми зробили все можливе, щоб потурбуватися про киян, яким необхідний соціальний захист - щомісячно виплачуємо матеріальну допомогу з міського бюджету", - сказав Черновецький.

Ще одним своїм соціальним досягненням мер назвав збереження 20% надбавки до зарплати медикам і вчителям, відкриття Центру серця, будівництво центру для онкохворих, а також збільшення показників будівництва соціального житла.

Крім досягнень, Черновецький перерахував низку проблем Києва.

"Криза поставила перед містом низку проблем - це недовиконання загального і спеціального фонду міського бюджету. На фоні падіння доходів йде різке зростання цін на енергоносії. Ми були змушені піти на перегляд тарифів, щоб уникнути відключення води і тепла. Але я ще раз хочу наголосити, що тарифи в Києві залишаються найнижчими", - сказав він.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ