Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a1d26dd79816/
Українська правда
Київ

Хрещатик прибирають, але через місяць він може стати смітником?

27.05.2009  14:41

Комунальні служби Шевченківського району відновили прибирання центру столиці, але якщо київська влада упродовж місяця не поновить фінансування ЖКГ, Хрещатик знову перетвориться на смітник.

Про це повідомляє прес-служба Шевченківської райадміністрації.

За словами комунальників, вони дають міській владі шанс виконати свої обіцянки і в місячний термін поновити фінансування ЖКГ, якщо цього не відбудеться, профспілка обіцяє відновити страйк.

"Комунальники Шевченківського району теж є киянами. Вони так само як і інші мешканці переживають за місто і розуміють свою відповідальність. Але потрібно, щоб така ж відповідальність була і у міського керівництва. Вони мають знати, що за роботу треба платити і нікого не можна змусити працювати безкоштовно", - заявили в профспілці комунальних підприємств ЖКГ.

Як відомо, з 23 травня комунальники Шевченківського району припинили прибирати центр столиці через відсутність коштів на фінансування ЖКГ в бюджеті столиці.

Перший заступник мера Анатолій Голубченко назвав такі дії комунальників звичайною піар-акцією. Згодом він дав доручення Головному управлінню з контролю за використанням бюджетних коштів та Головному управлінню фінансів КМДА здійснити аудит використання коштів бюджету Шевченківського району.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.