Хрещатик прибирають, але через місяць він може стати смітником?


Комунальні служби Шевченківського району відновили прибирання центру столиці, але якщо київська влада упродовж місяця не поновить фінансування ЖКГ, Хрещатик знову перетвориться на смітник.

Про це повідомляє прес-служба Шевченківської райадміністрації.

За словами комунальників, вони дають міській владі шанс виконати свої обіцянки і в місячний термін поновити фінансування ЖКГ, якщо цього не відбудеться, профспілка обіцяє відновити страйк.

"Комунальники Шевченківського району теж є киянами. Вони так само як і інші мешканці переживають за місто і розуміють свою відповідальність. Але потрібно, щоб така ж відповідальність була і у міського керівництва. Вони мають знати, що за роботу треба платити і нікого не можна змусити працювати безкоштовно", - заявили в профспілці комунальних підприємств ЖКГ.

Як відомо, з 23 травня комунальники Шевченківського району припинили прибирати центр столиці через відсутність коштів на фінансування ЖКГ в бюджеті столиці.

Перший заступник мера Анатолій Голубченко назвав такі дії комунальників звичайною піар-акцією. Згодом він дав доручення Головному управлінню з контролю за використанням бюджетних коштів та Головному управлінню фінансів КМДА здійснити аудит використання коштів бюджету Шевченківського району.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ