В мерії кажуть, що сміття на Хрещатику – просто піар


Головне управління з контролю за благоустроєм і дизайном міського середовища Київської міської державної адміністрації припинення прибирання Хрещатика і Майдану Незалежності називає звичайною піар-акцією.

Про це заявив перший заступник начальника управління Віктор Кунц, пише "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Це практично піар-акція. Я думаю, що далеко вона не зайде", - сказав він.

За словами Кунца, управління щодня контролює ситуацію і змогло переконати комунальні служби району в необхідності хоча б вивозу сміття з зазначеної території. Однак він визнав, що комунальні служби територію як і раніше не прибирають.

Кунц також визнав, що ситуація з фінансуванням з міського бюджету комунальних служб житлового господарства всіх районів складна і напружена. Однак місто не буде надавати певні кошти саме Шевченківському районові в обхід всіх інших.

Кунц висловив упевненість в тому, що найближчим часом ситуація з прибиранням Хрещатика і Майдану Незалежності буде вирішена, однак не зміг назвати якісь конкретні терміни.

Як відомо, 23 травня комунальні служби житлового господарства Шевченківського району Києва припинили прибирання сміття на Хрещатику і Майдані Незалежності у зв'язку з відсутністю в них коштів на ці потреби.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ