У столиці знову перекриють дороги і два мости


У зв'язку з проведенням поточного та капітального ремонту на автошляхах міста, передбачаються певні обмеження руху транспорту.

Зокрема,  з 21 травня до 1 червня передбачається часткове вилучення проїзної частини для проведення протиаварійних робіт на Дніпровському узвозі в Печерському районі, повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, з 14 травня до 5 липня цілодобово триватимуть роботи на парній стороні проїзної частини та тротуарах проспекту Возз'єднання перед заїздом на міст Патона.

У нічний час з 25 по 27 травня краще обминати Південний міст у напрямку правого берега та Московський міст (з 21.00 до 24.00 у напрямку правого берега, з 24.00 у напрямку лівого берега).

З 25 до 29 травня буде частково обмежено рух  на проспекті 50-річчя Жовтня (від Залізничного шляхопроводу до вул. Гната Юри).

Корпорація "Київавтодор" звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов'язаних з ремонтом доріг.

Про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць компанія просить повідомляти за телефоном 284-74-19 (цілодобово).

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ