До уваги водіїв! Дороги, які краще об'їхати


У зв'язку з проведенням поточного та капітального ремонту на автошляхах міста, передбачаються певні обмеження руху транспорту.

Зокрема, з 21 травня по 1 червня для проведення протиаварійних робіт на Дніпровському узвозі в Печерському районі буде частково обмежений проїзд, повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, цілодобово з 14 травня до 5 липня буде частково зайнята парна сторона проїзної частини та тротуарів проспекту Возз'єднання перед заїздом на міст Патона.

У нічний час з 21 на 22 травня краще об'їжджати Голосіївський проспект (від Голосіївської площі до вул. Василенка) та міст через Русанівську протоку.

Протягом 22-24 травня у нічний час буде обмежено рух на Південному мосту у напрямку правого берега, на Набережному шосе (від Поштової площі до мосту Метро) та на Повітрофлотський проспекті (від вул. Курської до аеропорту "Жуляни").

Протягом 23-24 травня упродовж дня краще обминати проспект 50-річчя Жовтня (від Борщагівського шляхопроводу до вул. Гната Юри). 

Корпорація "Київавтодор" звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов'язаних з ремонтом доріг.

Про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць компанія просить повідомляти за телефоном 284-74-19.

"Українська правда. Київ" 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ