У Києві пройдуть майстер-класи провідних кінематографів


У рамках Київського Міжнародного Кінофестивалю 31 травня, 1 та 2 червня відбудуться майстер-класи з відомими діячами кінематографу та гостями Фестивалю.

Зокрема, кияни матимуть можливість зустрітися з продюсером Марком Рудінштейном, режисером Олександром Прошкіним та головою журі КМКФ Кшиштофом Зануссі, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Майстер-класи пройдуть у холі театру ім. І. Франка. Початок о 17.00.

Крім того, 2 травня о 15.00 відбудеться круглий стіл за участю гостей Фестивалю на теми "Перспективи розвитку національного кінематографу" та "Спільне кіновиробництво. Шляхи інтеграції українського кінематографу до європейського кінематографічного простору".

Средей гостей та учасників Фестивалю: Леонід Ярмольнік, Михаїл Єфремов, Владімір Меньшов, Олексій Горбунов, Анатолій Журавльов, Марина Могилевська, Євгеній Леонов-Гладишев, Лариса Кадочнікова, Нікіта Джигурда, Олександр Пєсков, Олег Кулік, Віра Яковенко, Володимир Тихий, Ігор Черницький, Дмітрій Томашпольський, Горан Маркович, Яніс Каес та інші.

Як відомо, Кивський Міжнародний Кінофестиваль вперше відбудеться у столиці України. Події Фестивалю відбуватимуться у найстарішому київському театрі "Жовтень" та в Будинку Кіно, також у Національному театрі ім. І. Франка.

У конкурсній та позаконкурсних програмах Фестивалю беруть участь 37 фільмів з понад 25 країн.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ