Водіїв попередили, що пробка на мосту Патона буде цілодобово


Корпорація "Київавтодор" працює у цілодобовому режимі, щоб якнайшвидше звільнити проїзну частину просп. Возз'єднання для безперешкодного руху транспорту.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник мера Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА

Згідно з затвердженою проектно-кошторисною документацією, розробленими та погодженими схемами організації дорожнього руху, зайняття проїзної частини та тротуарів на просп. Возз'єднання у Дніпровському районі буде здійснено у два етапи.

На першому етапі - у період з 14 травня до 5 липня - буде частково обмежено руху транспорту парною стороною проїзної частини та тротуарів на проспекті Возз'єднання перед в'їздом  на міст Патона.

На другому етапі - з 6 липня до 31 серпня - буде зайнято непарну сторону проспекту для будівництва тунелю та підпірних стін.

Як повідомили в "Київавтодорі", наразі виконується перекладання інженерних комунікацій, заміна теплотраси, водогону, телефонних та електромереж. Крім того, розпочато будівництво тунелю під проспектом. 

Як відомо, реконструкція розв'язки передбачає будівництво проходу від Дніпровської до Русанівської набережної під насипом проспекту Возз'єднання біля мосту Патона.

Крім того, заплановано побудувати лівоповоротні заїзди на міст з Дніпровської набережної і з'їзд з мосту на Русанівську набережну, а також правоповоротні з'їзди з мосту на Дніпровську набережну і заїзд на міст з Русанівської набережної. 

Реконструкція допоможе вирішити питання з заторами на цій ділянці, зокрема, значно спрощеним буде проїзд з Березняків на Правобережжя та навпаки.

Як відзначають у "Київавтодорі", після завершення робіт у 2009 році пропускна спроможність транспортного вузла збільшиться з 9,9 тисячі до 14,5 тисячі автомобілів на годину.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ