Проспект Возз'єднання і міст Патона простоять у заторі до кінця липня



Фото www.mignews.com.ua
У зв'язку з нарощенням потужностей будівництва для забезпечення виконання робіт з реконструкції транспортної розв'язки на перетині Дніпровської набережної та просп. Возз'єднання передбачається обмеження руху транспорту з 14 травня до 5 липня 2009 року.

Як повідомляє прес-служба КМДА, частково буде перекрито парну сторону проїзної частини та тротуарів проспекту Возз'єднання для будівництва тунелю та підпірних стін.

З метою будівництва естакади вдовж вул. Набережно-Хрещатицької у складі будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу передбачається обмеження руху транспорту.

Зокрема, рух транспорту організовано у бік Поштової площі однією смугою вул. Набережно-Хрещатицької та об'їзд вулицею Волоською. Рух у бік вул. Верхній Вал організовано двома смугами вул. Набережно-Хрещатицької на ділянці від вул. Верхній Вал до вул. Борисоглібська.   

Роботи розпочалися ще в суботу. Але якщо на вихідних жителі столиці не відчули проблеми, то в понеділок на під'їздах до моста Патона з лівого берега утворилися величезні пробки. Вони простягнулися майже через весь проспект Возз'єднання, Русанівську набережну і прилеглі вулиці житлового масиву Березняки.

За словами директор КП "Київавтодор" Георгія Глинського, зараз у районі моста Патона йде підготовка до будівництву під ним тунелю, який повинен розвантажити прилеглі вулиці.

"Відповідно до плану будівництва, затвердженого в Київській міській держадміністрації і переданого в ДАІ, завершення робіт на цій ділянці призначено на 31 серпня. Але ми організували цілодобову роботу і сподіваємося закінчити її до кінця липня. Раніше не вийде. Бетон мусить застигти", - сказав Глинський у коментарі "Комерсанту".

За його словами, про можливі транспортні проблеми на цій ділянці населення проінформували заздалегідь.

"З початку травня інформація про те, що рух буде обмежено, надходила в засоби масової інформації. Я особисто розповідав про це по телебаченню. Про це можна прочитати на нашому сайті. Часу підготуватися було достатньо", - сказав Глинський, не уточнивши, до чого саме підготуватися.

Директор "Київавтодору" додав, що цілком уникнути пробок під час проведення будівельних робіт неможливо.

"Зараз установлюється бурова машина. Незабаром там (біля моста Патона) буде яма. Усі роботи не проведеш за одну ніч. А виходить, обмеження руху і проблем не уникнути", - сказав Глинський.

Корпорація "Київавтодор" звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов'язаних з будівництвом і ремонтом доріг.

Про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць корпорація просить повідомляти за телефоном 284-74-19 (цілодобово).

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ