У суботу Київ відсвяткує День Європи


16 травня о 15.00 столиця відбудеться урочиста церемонія відкриття Дня Європи у Києві.

Як повідомляє прес-служба КМДА, у ній візьмуть участь представники Уряду, Київської міської державної адміністрації, Європейського Союзу, Представництва Європейської Комісії в Україні, країн-членів ЄС та інші високопосадовці. 

У суботу на Хрещатику буде облаштовано окрему територію для "Куточка національних кухонь" та змонтовано "Європейське містечко", в межах якого працюватимуть 35 наметів.

Зокрема, 24 намети-павільйони Посольств країн-членів Європейського Союзу, 7 наметів-павільйонів представництв міжнародних організацій, 1 намет-павільйон мовних курсів, 1 намет-павільйон публічних дебатів, 1 намет-павільйон "прес-поінт" та 1 намет-павільйон "Україна".

"Європейське містечко" працюватиме з 15.00 до 18.00. 

Крім того, у рамках святкування Дня Європи відбудеться концертна програма за участю зірок української естради та фольклорних колективів. Також буде визначено та нагороджено переможців конкурсу дитячого малюнку "Якою я бачу Європу".  

З метою належної організації проведення заходу, згідно з розпорядженням КМДА, буде встановлено додаткову кількість біотуалетів, урн і контейнерів для збору сміття, повідомляє прес-служба мерії.

А у зв'язку з монтуванням наметів і концертної сцени та на час проведення святкових заходів буде перекрито рух транспорту з 23:00 15 травня до 21:00 16травня на вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Бессарабської площі).

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ