Черновецький з кульком гречки загляне до кожного ветерана?



Черновецький на святкуванні Дня Перемоги. Фото з сайту прес-служби президента
Мер Києва Леонід Черновецький має намір з понеділка особисто відвідувати з подарунком кожного ветерана і учасника війни.

Про це він заявив у суботу, звертаючись до ветеранів Великої вітчизняної війни.

"Я думаю, що в принципі, ініціативи мої я вам озвучу. Ну по-перше, я з сьогоднішнього дня буду особисто вітати кожного ветерана і учасника війни. Обов'язково буду телефонувати. І кожен учасник війни чи ветеран війни буде отримувати від мене подарунок. Хороша ініціатива?" - сказав Черновецький.

Крім того, мер нагадав, що "цього року ми (столична влада) заклали в бюджеті дуже значні кошти для матеріальної допомоги".

"Я обов'язкову виконаю всі свої обіцянки. Зараз Блок допомагає усьому Києву, а це майже 500 тисяч чоловік, за наші особисті гроші отримати найзвичайнісінькі, але мені дуже приємні від душі і серця мого, подарунки. Скоро ви їх отримаєте і ми це будемо робити кожні місяць-два обов'язково", - пообіцяв Черновецький.

Міський голова також наголосив, що зустрічатиметься з людьми похилого віку частіше.

"Я так думаю, що такі зустрічі ми будемо проводити частіше. Я знаю, що самотність -  це велика проблема. Це правда. Я хочу щоб усі кияни, які чують сьогодні все, про що ми сьогодні говоримо, щоб вони знали, що я їх не залишу сам на сам зі своїми проблемами. Я зараз прямо з понеділка конкретно займусь кожним. Будемо спілкуватися постійно", - запевнив мер.

Черновецький подякував ветеранам за перемогу і пообіцяв по фотографуватися з ними на пам'ять.

"Велике вам спасибі за все, що ви зробили для країни і моє вибачення за те, що країна вам так і не відплатила. Я з вами пофотографуюсь, вислухаю ну майже кожного, поговоримо про життя", - пообіцяв мер.

Однак по закінченні свого виступу Черновецький лише зробив "коло пошани", потиснувши руку окремим ветеранам, і в оточенні охоронців покинув учасників війни.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ