Київські пляжі готують до літнього сезону


Після проведення комплексу заходів із благоустрою та необхідного облаштування, в літній період цього року у столиці працюватимуть 12 пляжів.

Загалом до пляжного сезону КП "Плесо" готує 29 зон відпочинку, повідомляє прес-служба КМДА.

З метою запобігання виникнення епідемічних захворювань проводяться дослідження проб піску, ґрунту, води на радіологічні, санітарно-хімічні та бактеріологічні показники.

Міські пляжі, кабінки для переодягання, лежаки, контейнери для сміття, сміттєзбірники, туалети впродовж літнього сезону планують постійно оброблятися сучасними дезінфекційними засобами.

На період літнього сезону на пляжних господарствах КП "Плесо" будуть встановлені 35 питних фонтанчиків, 406 урн та 182 контейнерів для сміття.

З метою організації безпеки людей та попередження нещасних випадків на водних об'єктах міста "Плесо" організує роботу 3 рятувально-водолазних, 12 рятувальних станцій, 6 рятувальних постів та 20 пунктів надання першої невідкладної допомоги.

Рятувально-водолазною службою підприємства перед початком сезону виконуються роботи з обстеження та очистки підводної частини пляжів та зон відпочинку загальною площею 72,8 га з оформленням відповідних паспортів, виставлено 60% буїв для обмеження купальних зон.

"Укаїнська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ