Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4a02a2fd938db/
Українська правда
Київ

У Києві розпочався референдум по недовірі Черновецькому

07.05.2009  11:59

7 травня У Шевченківському районі столиці розпочався місцевий референдум щодо недовіри меру Києва Леоніду Черновецькому.

Мешканцям пропонують відповісти на три питання: "Чи підтримуєте Ви проведення Київського міського референдуму щодо висловлення недовіри меру Леоніду Черновецькому?"; "Чи підтримуєте Ви ініціативи столичної влади щодо запровадження платної медицини?", "Чи підтримуєте Ви підвищення вартості комунальних послуг для населення без надання гарантій підвищення їх якості?".

Загалом в районі розпочали роботу 105 виборчих дільниць, повідомляє прес-служба Шевченківської адміністрації.

З 7 по 16 травня вони працюватимуть в режимі чергування в будні дні з 13.00 по 20.00, у вихідні дні - з 10.00 по 18.00, 9 травня - з 10.00 до 14.00. 17 травня виборчі дільниці працюватимуть з 7.00 до 20.00.

Кожен мешканець зможе прийти на свою дільницю, пред'явити паспорт громадянина України, де буде відмітка про реєстрацію у Шевченківському районі та отримати бюлетень.

За словами головм Шевченківського району Віктора Пилипишина, можливо, це "останній шанс - прийти на референдум і висловити свою точку зору стосовно діяльності мера і його команди".

"Якщо "верхи" сьогодні мовчать, своє слово повинні сказати кияни. Тільки вони здатні врятувати столицю, оскільки громада є джерелом влади. Тому кияни мають повне право усунути непрофесійну владу", - сказав Пилипишин.

За його словами, референдум покаже, чи влаштовує людей ситуація, яка склалася в Києві.

"Ми хочемо запитати - чи Вас влаштовує те, що відбувається в Києві вже три роки? Чи може Вам подобається, як мер знущається та насміхається з людей?" - сказав районний голова.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.