На Труханів острів і в Гідропарк заборонили в'їзд машин


Київська міська державна адміністрація заборонила в'їзд автомобілів на територію парку культури й відпочинку "Гідропарк" і Труханового острова.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА, повідомляє прес-служба адміністрації.

У зв'язку із цим міська адміністрація доручила КП "Київтранспарксервіс" встановити пункти пропуску в місцях в'їзду машин на територію Гідропарку й Труханового острова та розширити зону паркування на прилягаючих до них територіях.

За наявності пропусків на зазначені території може в'їжджати транспорт суб'єктів підприємництва, які там працюють, а також машини швидкої допомоги, правоохоронних органів, пожежники під час виконання службових обов'язків.

Метою введення такої заборони є організація комфортного відпочинку городян, упорядкування руху автотранспорту та запобігання виникненню пожеж і несанкціонованих смітників.

Як відомо, у квітні 2007 року Дніпровська райдержадміністрація ініціювала введення плати за в'їзд автомобілів на територію Гідропарку.

У березні 2007 року містобудівна рада Києва схвалила детальний план території Гідропарку з орієнтовною вартістю проекту 596,6 мільйона гривень.

Проект передбачав прокладання на території парку інженерних комунікацій, будівництво пішохідної алеї, спортивного залу, дитячого комплексу, паркінгу на 2,4 тисячі машиномісць.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ