Бродський пронюхав, що Черновецький у психлікарні


Лідер Партії вільних демократів, колишній депутат Київради Михайло Бродський стверджує, що мер Києва Леонід Черновецький лікується в швейцарській психіатричній клініці.

Про це він пише у своєму "живому журналі".

"Тепер щодо Льоні Черновецького. За моєю інформацією, Льоня знаходиться у Швейцарії. Кожні три дні Довгий літає до нього. Льоня лікується у дурдомі. Дуже важкий діагноз, не можу згадати точну назву, якийсь синдром. Чим усе закінчиться не зрозуміло, зять його Славик і Довгий, все переживають. З однієї сторони радіють, що Льоні немає, з іншої сторони переживають, тому що ситуація в них така. Або заміж або до прокурора, як у кавказькій полонянці", - пише у щоденнику Бродський.

За його словами, "вони його намагаються вилікувати, хоча б привезти на кілька днів після травневих, показати. Потім знову покласти в лікарню і керувати тут містом.

"БЮТ по суті цілком об'єднався в міськраді з Льоньою, з його фракцією, голосують усі, йде останній дерибан. Губський відчуває, що земля горить під ногами", - пише Бродський.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Черновецького у понеділок бачили в Києві. Він відвідував могилу матері на Звіринецькому кладовищі.  

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ