"Київгаз" поновив подачу газу "Київенерго"


27 квітня о 20 годині ВАТ "Київгаз" поновив подачу газу на станцію теплопостачання СТ-2 та о 21 годині - на районну котельню "Нивки".

Як повідомляє прес-служба "Київенерго", обладнання працює в штатному режимі, подача гарячої води споживачам Подільського, Святошинського, Шевченківського, Оболонського адміністративних районах міста Києва поновлена.

Як відомо, зранку 27 квітня "Київгаз" припинив подачу газу на дві котельні, через що відключилися котли для підігріву гарячої води, які знаходилися в роботі.

Без гарячої води залишилися 372 споживача від РК "Нивки" (з яких 302 житлових будинка, 5 лікарняних закладів, 19 дитсадків, 13 середніх шкіл та 33 відомства) та 898 споживачів від СТ-2 (з яких 580 житлових будинків, 29 - лікарняні заклади, 31 дитсадок, 27 шкіл та 231 відомство).

Як наголошують у прес-службі енергокомпанії, борг "Київенерго" перед газопостачальниками наразі складає 487 мільйонів гривень. При цьому, борг міського бюджету перед "Київенерго", через який компанія не може розрахуватися за паливо знову наближається до мільярду гривен і становить вже 992 мільйони гривень.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ