Черновецького знайшли на столичному цвинтарі


Мер Києва Леонід Черновецький, який два місяці був відсутній на роботі, таки перебуває у столиці. У понеділок він відвідав могилу матері на Звіринецькому кладовищі.

На цвинтар мер приїхав на своєму "Роллс-Ройсі", за кермом якого був водій, пише "Газета по-київськи".

У машині супроводу було двоє охоронців.

Могила матері мера - Параски Гаврилівни Азімової - знаходиться на відкритій галявині, у новій частині Звіринецького цвинтаря. Ще на Великдень тут був тільки земляний пагорб і православний хрест, а в минулу суботу робітники встановили надгробок з червоного каменю. Коло могили росли кущі самшиту, але у понеділок усі кущі були вирвані і лежали поруч.

Як пише газета, Черновецький приніс на могилу величезний букет бордових троянд і сам пройшов до місця поховання, залишивши охорону біля входу .Поклавши букет, він помолився і посидів на лавочці кілька хвилин.

"От, вирвали кущі, - смутно сказав мер. - Це некрасиво, але я не ображаюся. Люди не відають, що діють. Тут буде дуже красивий пам'ятник. Такий, якою була моя мама. Хоча... пам'ятник потрібний не мертвим, це потрібно живим".

Водночас, за словами журналіста газета, Черновецький заперечив інформацію про те, перебував в Ізраїлю чи Швейцарії.

"Нікому не вірте. Брехня. Я увесь час працюю...", - сказав Черновецький.

Цвинтарні служителі і відвідувачі говорять, що мер уже вдруге приходить на цвинтар цього року. Замовлення на роботи на могилі Параски Гаврилівни в адміністрації цвинтаря не оформляли. Очевидно, родина Черновецьких запрошувала інших робітників. За могилою доглядають теж не працівники цвинтаря.

Як відомо, з початку року мер Києва  уже двічі брав відпустку у зв'язку з погіршенням стану здоров'я, як казали у прес-службі столичної мерії.

Черновецького бачили в Ізраїлю місцеві журналісти. Згодом у кулуарах мерії подейкували, що мер лікується у Швейцарії. 
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ