Кияни залишились без гарячої води через борги "Київенерго"


Кияни залишилися без гарячої води і тепла через борги "Київенерго" перед "Газ України".

Про це йдеться у заяві голови правління ВАТ "Київгаз" Сергія Слепканя, повідомляє прес-служба компанії.

За його словами, 23 квітня "Київгаз" отримав офіційне доручення від постачальника "Газ України" з вимогою припинити транспортування природного газу до об'єктів "Київенерго.

"На виконання доручення "Газу України" на відключення від газопостачання "Київенерго" та пломбування вхідної запірної арматури, "Київгаз" листом  вкотре закликав "Київенерго" вирішити питання з виділенням необхідних обсягів газу з "Газ України", - сказав Слепкань.

За його словами, у зверненні йшлося, що в іншому випадку "Київгаз" буде вимушений розпочати процедуру припинення газопостачання з 10:00 години 27 квітня 2009 року.

Також "Київгаз" з метою уникнення аварійних ситуацій та негативних наслідків звернулася до "Київенерго" з проханням вжити всіх необхідних заходів для підготовки газоспоживаючого обладнання підприємств "Київенерго" до безпечного обмеження газопостачання.

"Реакції на лист "Київгаз" від "Київенерго" не отримав. Тому у зазначеному порядку розпочав відключати від газопостачання об'єкти "Київенерго"", - заявив Слепкань.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ