Черновецький доручив забезпечити у лікарнях "прямий шлях до Бога"?



Київський міський голова Леонід Черновецький, який все ще перебуває десь на святій землі, доліковуючи ускладнення хвороби, вирішив з іншої частини світу протоптати для любих киян пряму дорогу до Бога.

Зокрема, як пише "Зеркало недели" столичний градоначальник доручив виділити у столичних лікарнях "кімнатки" для мусульман, православних, католиків і протестантів з метою забезпечити "прямий шлях до Бога".

Чергове ноу-хау Черновецкого, як завжди досить дивне за змістом і формою, закріплене його дорученням від 3 квітня 2009 року. "Розпорядження" мера адресоване головним лікарям Київських міських клінічних лікарень №1, 2, 3, 11, Київської міської дитячої клінічної лікарні №2, Психіатричної лікарні №6.

Фото "Зеркало недели" 
У дорученні йдеться: "На виконання доручення Київського міського голови від 03.04.2009 р.: "Прошу вас немедленно в каждой больнице, особенно в онкологической и других, выделить одну комнатку для мусульман, одну комнатку для православных, одну комнатку для католиков, одну комнатку для протестантов. Это прямой путь к Богу! Немедленно доложить о готовности выполнения этого поручения. Немедленно! Дальше я скажу, что делать", на виконання доручення начальника ГУОЗ та МЗ м. Києва від 06.04.2009 р. №2551 та враховуючи наявність в КМКЛ дорослої мережі, підпорядкованих ТМО м. Києва "Лівобережне", православних храмів, прошу по можливості передбачити окреме приміщення, яке, у випадках звернення громадян інших релігійних поглядів, крім православних, можна було б надати їм для проведення ритуальних дій.

Про результати прошу інформувати до 13.04.2009 р. на мою електронну адресу або за факсом 517-51-17. З повагою, заступник генерального директора з ОНСДДН В. Ктітарєва".

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ