Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49f16aedb8448/
Українська правда
Київ

У Києві піднімуть тарифи на теплову енергію

24.04.2009  10:31

23 квітня на сайті Київської міської держадміністрації був опублікований проект розпорядження "Про за твердження тарифів на теплову енергію" від 22 квітня 2009.

Як зазначається в повідомленні, цей проект розпорядження "підготовлений з метою приведення тарифів на теплову енергію до економічно обґрунтованого рівня".

За словами начальника Головного управління з питань цінової політики КМДА Василя Яструбинського, цей проект стосується підвищення тарифів для юридичних осіб, а не для населення Києва.

"Тарифи для підприємств за цим наказом будуть затверджені через чотири-п'ять місяців. Приблизно, вони будуть на 10-15% вищими за ті, що маємо сьогодні", - сказав Яструбинський у коментарі "Комерсанту".

Він відзначив, що у зв'язку зі скасуванням рішення Київради про мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для киян, ціни на теплову енергію будуть переглянуті і для населення.

Їх установлять на рівні витрат, підтверджених Державною інспекцією з контролю за цінами.

"Проект регуляторного акта зі зміни тарифів для населення буде обговорюватися до травня. Але в будь-якому випадку це будуть економічно обґрунтовані тарифи", - сказав Яструбинський.

Зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб, їх об'єднань приймаються до 27 травня 2009 на адресу КМДА: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик 36.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.