Черновецький потрапив у скандал з педофілами? Фото


ёёНещодавно британський таблоід "Mirror" у своїй інтернет-версії розмістив статтю про педофілів, яких перевіряють на детекторі брехні.

Таким чином британська влада розраховує попередити рецидиви злочинів, вчинених засудженими за педофілію. За результатами тесту з'ясовується, чи думає педофіл про напад на чергову жертву, і від цього залежить, чи залишиться він у в'язниці, чи його випустять на волю.

Найкумеднішим і найнесподіванішим поворотом історії, опублікованої виданням, стала її ілюстрація. У матеріалі про педофілів розміщено фото київського мера Леоніда Черновецького. Щоправда, обличчя столичного  турботливо заретушовано, проте в Україні, мабуть, не знайдеться жодної людини, яка б не впізнала "мера усіх киян".

 
Мабуть, помилка сталася, коли журналісти почали шукати фото для ілюстрації свого матеріалу в Інтернеті.

Забивши в Інтернет-пошуковик слова "lie detector", редактори отримали картинку з зображенням київського мера, який і справді довго "хворів" ідеєю перевірки всіх і вся за допомогою детектора брехні. І якось навіть пройшов цю процедуру сам.

 
Як відомо, раніше Черновецький вирішив перевіряти на поліграфі хабарників. Згодом з ініціативи мера на детекторі брехні протестували усіх претендентів на заміщення посади директора "Притулку для тварин".

Крім т ого, Черновецький заявляв про необхідність перевірки на поліграфі працівників ЖЕКів і лікарів.

А на початку березня 2009 року працівники столичного зоопарку заявляли, що за наказом мерії їх змушують приходити "принизливу процедуру" на детекторі брехні.

Як відомо, мер Києва перебуває у відпустці у зв'язку з погіршенням стану здоров'я. За повідомленням прес-служби КМДА, хвороба Черновецького набула хронічної форми, але мер планує вийти на роботу уже після травневих свят.

За матеріалами TabloID

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ