Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49eed5fd7e66b/
Українська правда
Київ

За кілька днів Черновецький знову заспіває перед мерією?

22.04.2009  11:31


Фото "Сегодня"
Мер Києва Леонід Черновецький хоче завчасно повернутися з відпустки.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на своє джерело в Київській міськадміністрації.

"Він почувається добре і пообіцяв уже через кілька днів бути на роботі. Де саме останні десять днів відпочивав столичний мер -  в Ізраїлю чи іншій країні - невідомо", - сказав співрозмовник.

У самій мерії про передчасне повернення Черновецького нічого не знають.

"На початку квітня, коли мер брав відпустку, планувалося, що його не буде близько трьох тижнів. Увесь цей час він збирався лікуватися від ускладнень після запалення легень. Тобто повернутися він мав десь на початку травня", сказала радник мера Марта Гримська.

Як відомо, що цього року мер уже двічі відпочивав в Ізраїлю -  обидва рази на престижному курорті Ейлат на Червоному морі. Коли він був там у березні, то зупинявся в отеленні Sheraton Herod, ніч у якому коштує 590 доларів.

За офіційною версією, там Черновецький доліковував запалення легень. Однак, за словами, політологів, часті відпустки мера -  лише прикриття, щоб зникнути на якийсь час з Києва і уникнути критики на свою адресу.

До речі, раніше ізраїльські журналісти застали київського мера за купівлею жіночого одягу і прикрас. З ним нібито була молода російськомовна жінка.

Щоправда, в оточенні мера, як пише "Сегодня", кажуть, що це була невістка - дружина сина Степана, яка провідувала його на відпочинку разом з чоловіком.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.