Кільчицька радить звертатися в міліцію за фактом отруєння бездомних тварин


Київська влада на чолі з Леонідом Черновецьким виступають виключно за гуманні способи зменшення кількості безпритульних тварин на вулицях міста.

Про це у вівторок заявила перший заступник мера Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА. 

"Ми завжди були і залишаємось на шляху гуманного ставлення до тварин, і намагаємось гуманними методами зменшувати їх популяцію на вулицях Києва. Що стосується випадків отруєння тварин, то в разі їх виявлення необхідно звертатись до правоохоронних органів. Я особисто готова надати відповідну заяву до правоохоронних органів", - заявила Кільчицька. 

За її словами, столична влада діє і буде діяти виключно за європейськими стандартами, використовуючи іноземний досвід вирішення проблеми. І, не дивлячись на фінансову кризу, КМДА буде послідовно діяти і продовжувати Програму стерилізації на 2008-2011 роки, яка була прийнята рішенням Київради у 2007 році. 

Як відомо, раніше віце-прем‘єр-міністр України Іван Васюник, відповідальний в уряді за підготовку України до проведення Євро-2012, заявляв, що київська влада прикривається ЧЄ-2012 у своїй антигуманній політиці щодо безпритульних тварин.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ