У Києві пройде фестиваль "Ігри в Набокова"


22 квітня о 18:30 відбудеться відкриття триденного спектаклю-фестивалю "Ігри в Набокова" спільно з бригадою творчих ініціатив "ЗіксЗіксОне".

Як повідомляють організатори, дійство пройде у столичній галереї мистецтв "Лавра" у рамках фестивалю "Запрошення до Лаури", присвяченого 110-й річниці з дня народження письменника Володимира Набокова.

Зокрема, у середу на відвідувачів галереї чека низка перфомансів: "Шахмати" (недільна акторська школа "Бурса"), "Теніс", "Цифровий футбол", "Буріме" ("ЗіксЗіксОне"), "Сеанс одночасної гри", Лабораторія Набокова "Колажі", перформанс "Набоков-шах" ("ЗіксЗіксОне").

Крім того, киян і гостей столиці здивують лазерною виставою "Метелики" Євгенія Чернишова, концертом камерної музики, та фільмом "Камера Обскура".

23 квітня покажуть перформанси "Набоков-пат" ("ЗіксЗіксОне"), "Еміграція" (Театр "ИЛИ"), "Сюжет" Євгенія Чернишова, а також джазовий концерт Група  JT Fresh і фільм "Сміх у темряві".

У п'ятницю покажуть перформанси "Набоков-мат", "Запрошення на старту" ("Бурса"), "Простори", "Помирати смішно" (Театр вогню "Проти Ночі"), майстер-клас "Перешкода", концерт оркестрової музики "Ultima Thule" та фільм "Секс-с-сказка".

Повну програму фестивалю можна знайти на сайті www.lavra.ucoz.ua

22-23 квітня вхід вільний, 24 квітня - вхід з книгою Набокова.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ