На ринку "Юність" податківці вилучили 6 тисяч пляшок горілки


Під час перевірки одного зі столичних складів елітного алкоголю працівники столичного управління податкової міліції виявили та вилучили значну партію алкогольних виробів.

Серед вилученого були такі марки, як ром "Bacardi", джин "Beefeater", лікер "Kahlua" та текіла "Sauza", повідомляє прес-центр ДПА у Києві. 

Усі пляшки виявилися звичайною контрабандою, та ще й обклеєною акцизними марками старого зразка. Яким чином дорогий алкоголь потрапив до столиці та за яких умов обклеювався старими акцизними марками, з'ясовують податківці.

Керівництву складу доведеться сплатити чималі фінансові санкції у розмірі понад 300 тисяч гривень.

Іншу спробу збути сумнівну алкогольну продукцію зупинено на столичному ринку "Юність". Податківці вилучили 6 тисяч пляшок горілки, які були обклеєні підробленими акцизними марками.

Вилучений товар відправлять на експертизу, яка визначить його придатність до переробки. У випадку ж непридатності, відповідно до закону, його буде знищено.

Як повідомляє прес-центр ДПА, завдяки оперативній перевірці лише на ринку "Юність" до бюджету надійшло понад 120 тисяч гривень.

А загалом за січень - березень 2009 року податківці вилучили майже 8000 пляшок алкогольних напоїв, що були обклеєні підробними акцизними марками. У результаті проведених перевірок суб'єктів господарювання податківцями донараховано майже 600 тисяч гривень.

Напередодні травневих свят підрозділи податкової служби Києва посилять роботу щодо виявлення фактів виготовлення та збуту підроблених алкогольних напоїв.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ