Тимошенко дала Черновецькому два тижні, щоб розібратися з Гідрометцентром



Фото russian.xjts.cn
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко дала доручення невідкладно проаналізувати ситуацію щодо Українського гідрометцентру та вжити дієвих заходів до забезпечення належного функціонування зазначеного центру.

Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, доручення адресоване в.о. Голови Фонду держмайна Дмитру Парфененку, Голові КМДА Леоніду Черновецькому, Міністру економіки Богдану Данилишину, Міністру юстиції Миколі Оніщуку, Міністру з питань надзвичайних ситуацій Володимиру Шандрі.

Адресати доручення мають доповісти урядові про його виконання до 30 квітня 2009 року.

Доручення сформоване на підставі звернення Заступника Голови Верховної Ради України Миколи Томенка до генпрокурора та прем'єр-міністра щодо неправомірності дій київської влади (одностороннє, без своєчасного попередження розірвання угоди з Гідрометцентром про оренду приміщення).  

Як відомо, раніше заступник голови Верховної Ради Микола Томенко направив звернення прем'єр-міністру та генеральному прокурору з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася навколо забезпечення нормальної роботи Укргідрометцентру.

Ще раніше заступник начальника Гідрометцентру Анатолій Прокопенко заявляв, що зовсім скоро синоптики можуть залишатися без даху над головою. Адже їхній будинок, що на Золотоворітській, 6-б, Київрада передала якомусь товариству з обмеженою відповідальністю.  

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ