До столичних парків і скверів приставлять охорону



Фото milala.livejournal.com

Столичні сквери у центральній частині міста незабаром реконструюють. Там планують висадити кущі, квіти та прокласти доріжки.

Як пише муніципальна газета "Хрещатик", відповідне рішення прийняли після розгляду проектів ландшафтних дизайнерів.

Зокрема, незабаром "оживити" квітковими композиціями та зеленими насадженнями планують Площу Перемоги, Золотоворітський сквер та вулицю Хрещатик. 

Крім того, будуть змінені сквери біля Оперного театру, театру Івана Франка, на вулиці Городецького та на перетині вулиці Грушевського та Музейного провулка. 

Обіцяють озеленити і в’їзди до столиці, які, за словами радника мера, голова ландшафтної ради “Київзеленбуду” Ігоря Добруцького, є не менш важливими об’єктами, особливо перед проведенням Євро-2012. 

Він також наголосив, що нові проекти з благоустрою столичних об’єктів мають дуже гарний вигляд, а такими парки і сквери будуть лише перші кілька днів, тому необхідно передбачити охорону цих об’єктів. 

“У всіх розпорядженнях, які буде видано для реконструкції або благоустрою об’єктів, впишуть пункт, у якому зазначатиметься, що протягом перших шести місяців після їх облаштування, там чергуватимуть спеціальні інспектори”,— сказав Добруцький.





powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ