Страшна аварія: тролейбус двічі переїхав чоловіка


У четвер вранці тролейбус, що рухався за маршрутом № 18 убік Подолу, вискочив на тротуар і задавив чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, пише "Комсомольська правда".

За словами очевидців, трагедія сталася близько 8 години ранку на вул. Артема.

"На зупинці стояв чоловік років тридцяти. Громадського транспорту так і не дочекався. Відійшов кілька десятків метрів від зупинки, підняв руку і почав ловити машину. Тоді він не знав, що це були останні хвилини його життя", - розповів очевидець.

За словами свідків, через кілька хвилин з'явився тролейбус №18. Його на чималій швидкості  обганяв "Фольксваген-пассат". Але як тільки водій іномарки побачив чоловіка, то відразу перешикувався вправо і підрізав тролейбус. Тому залишалося або вдарити  іномарку, або різко вирулити на тротуар.

Водій тролейбуса вирішив виїхати на тротуар і збив людину. Після страшного удару водій тролейбуса розгубився і замість того, щоб заглушити двигун, почав здавати назад і ще раз переїхав уже бездиханне тіло.

"Швидка", яка приїхала на місце трагедії, змогла  лише констатувала смерть і забрала труп.

Хто винний у смерті чоловіка з'ясує слідство. Усю хронологію подій чітко зафіксувала зовнішня відеокамера, встановлена при вході в один з офісів на вулиці Артема.

Прокуратура уже вилучила запис і з'ясовує подробиці. У тролейбусному депо №2, якому належить тролейбус-убивця, від будь-яких  коментарів відмовляються.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ