Томенко просить розібратися з "приватизацією" Гідрометцентру


Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко направив звернення прем'єр-міністру та генеральному прокурору з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася навколо забезпечення нормальної роботи Українського Гідрометцентру.

Такі дії віце-спікера зумовлені намірами київської влади передати приміщення будинку по вулиці Золотоворітській, 6-б новому власнику, повідомляє прес-служба Томенка.

Заступник голови ВР наголосив, що Гідрометцентр України, який протягом десятків років офіційно орендував будинок, навіть не був завчасно попереджений про намір перервати договір оренди та поставлений до відома про це рішення.

Відповідна інформація надійшла до Гідрометцентру лише у березні цього року разом із вимогою звільнити займане приміщення.

Віце-спікер також зазначив, що при ухваленні відповідного рішення Київрада порушила закони про оренду державного та комунального майна та про гідрометеорологічну діяльність.

Томенко просить контролюючі органи втрутитися в ситуацію, що склалася та вжити всіх заходів для забезпечення можливості нормального функціонування цієї державної установи.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ