На столичних вулицях нанесуть нову розмітку


Протягом квітня-серпня 2009 року на 430 вулицях і дорогах міста, на транспортних розв'язках, мостових переходах та площах столиці буде нанесено нову розмітку.

Роботи розпочнуться на магістральних вулицях загальноміського значення та в центральній частині міста, повідомляє прес-служба КМДА.

На нанесення дорожньої розмітки у 2009 році передбачено 15 мільйонів гривень.

Першочергово розмітку планують нанести на головних автомагістралей міста, а саме: проспекті Перемоги, Бажана, Червонозоряному, Ватутіна, Броварському, та вулицях з найбільшими показниками інтенсивності руху автотранспорту, зокрема громадського.

Окремим важливим напрямком залишається нанесення дорожньої розмітки з використанням холодних двокомпонентних пластиків.

У 2009 році планується нанести дорожню розмітку холодним двокомпонентним пластиком на 18 найважливіших об'єктах вулично-шляхової мережі на суму близько 6 мільйонів гривень.

Зокрема, на Набережному та Наддніпрянському шосе, вул. Мазепи, пл. Слави, просп. Ватутіна, просп. Московського, вул. Басейній, вул. Шота Руставелі, вул. Олени Теліги, вул. Інститутській та інших.

Окрема увага буде приділятись влаштуванню зносостійких пішохідних переходів біля загальноосвітніх закладів.

Як повідомляють у КК "Київавтодор", роботи з нанесення дорожньої розмітки розпочнуться з 10 квітня, переважно в нічний час та у вихідні і святкові дні у зв'язку з інтенсивним рухом транспорту.

У вихідні дні заплановано розмітити спеціальною фарбою 20 об'єктів (вулиць, проспектів та площ). А саме на вул. Шовковичній, вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, вул. Липській, вул. П.Орлика, вул. Богомольця, вул. Інститутській, Ленінградській площі.

А також нова розмітка з'явиться на Харківській площі, проспекті Миру, вул. Будівельників, площі Софіївській, площі Михайлівській, Володимирському проїзді, вул. Михайлівській та іншій.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ