У Черновецького визначилися, де по Києву розставлять туалети


Профільні служби Київської міської адміністрації розробили "Схему розміщення стаціонарних громадських туалетів у Києві" та Програму будівництва стаціонарних громадських туалетів на період 2008-2011 роки.

Як повідомляє прес-служба КМДА, також столична влада затвердила перелік запланованих місць розміщення вбиралень у кожному районі столиці.

Встановлення громадських туалетів модульного типу здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів, інвестицій та інших джерел. Право на встановлення та обслуговування громадських туалетів надаватиметься інвесторам на конкурсних засадах.

Всього у районах міста передбачається встановити 164 туалетних модулі та контейнери на 524 місця.

Опрацьована також адресна програма встановлення додаткових 134 мобільних туалетів (9 контейнерних туалетів та 125 туалетних модулів).

26 таких об'єктів з'явиться у Деснянському районі, 24 - у Шевченківському та 21 - у Голосіївському.

Для потреб міста за бюджетні кошти уже придбано 22 туалетних модулі, з яких 6 встановлено, а ще 16 встановлюються.

Усі стаціонарні громадські туалети, що перебували на балансі комунальних підприємств, організацій та установ, передано на праві господарського відання КП "Київкомунсервіс".

Як відомо, нині у столиці є 659 громадських туалетів, з яких 544 є діючими. Зокрема із 174 стаціонарних громадських туалетів, що належать  до комунальної власності, працює 151. Всього це 1 тисяча 900 місць.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ